Managerul interimar al Spitalului Județean Sibiu, colonelul Constantin Vlase, avertisment dur: Persoanele care decid să sărbătorească Crăciunul în grupuri mari au șanse să petreacă Anul Nou în spital

Foto, sursa: g4 media
Foto, sursa: g4 media

Managerul interimar al Spitalului Județean Sibiu, colonelul Constantin Vlase, a transmis, marți, că persoanele care decid să sărbătorească Crăciunul în grupuri extinse au șanse să petreacă Anul Nou în spital.

„Să fim sănătoși! Dacă vom fi în jurul bradului de Crăciun în grup restrâns, în familia restrânsă, cu siguranță că vom putea fi și la masa de Revelion în același grup restrâns. Dacă vom fi în grup lărgit, unii vor fi, de Revelion, la spital”, a transmis Constantin Vlase.

Constantin Vlase este medicul colonel care din 19 noiembrie a preluat , timp de 30 de zile, conducerea interimară a Spitalului Județean Sibiu.

Care este cauza apariției unui val de noi îmbolnăviri

Mesajul lui a fost transmis la finalul unei conferințe de presă unde autoritățile județene au transmis modificările aduse în ultimele trei săptămâni, pentru asigurarea unei funcționalități sporite.

Modificări care, însă, nu vor putea acoperi un val de noi îmbolnăviri. Valul este preconizat să apară în rândurile celor care, în cadrul acestor sărbători de iarnă, vor petrece în grupuri extinse care să favorizeze răspândirea virusului, potrivit g4media.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here