luni, iulie 15, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăMâna dreaptă a primarului Nicușor Dan este convocată la Consiliul General în...

Mâna dreaptă a primarului Nicușor Dan este convocată la Consiliul General în cazul femeii ucise de câini

-

Responsabilii Autorității pentru Supravegherea și Protecția Animalelor (ASPA), Diana Pungă – Administrator Public al Municipiului București și mâna dreaptă a primarului general Nicușor Dan, și Cătălina Tranescu, director general adjunct cu atribuții de director general, sunt convocați de consilierul CGMB, Florin Melciu, împreuna cu grupul de consilieri generali liberali, în ședința de marți, 31 ianuarie, a Consiliului General al Municipiului București.

„Având în vedere evenimentul tragic petrecut în data de 21.01.2023 care s-a soldat cu decesul dnei Ana Oroș, ca urmare a mușcăturilor unei haite de câini, pe raza teritorială a Municipiului București  în zona Lacului Morii, în temeiul prevederilor art. 129, art. 130 și art. 166 din O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ, coroborat cu decizia P.G. nr 174/19.02.2021  prin care s-au delegat atribuțiii dnei Diana Pungă – Administrator Public al Municipiului București pentru  coordonarea activitații A.S.P.A., și s-au delegat atribuții de director general adjunct, doamnei Cătălina Tranescu, am decis convocarea în ședința ce va avea loc marți, 31 ianuarie a celor două doamne pentru clarificarea informațiilor apărute în spațiul public în urma evenimentului mai sus amintit.

Așa cum am specificat și în comunicatul anterior, la momentul actual, în calitate de administrator public, doamna Diana Pungă, printre numeroasele direcții, administrații și activități, coordonează în mod direct și Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor, împreuna cu doamna Cătălina Tranescu  care a fost detașată în cadrul ASPA de la firma  furnizoare de hrană către autoritate, aflându-se astfel într-un posibil conflict de interese.

Nu voi accepta, ca în mandatul pe care îl am și anume de consilier general al municipiului București să se întâmple astfel de tragedii, în urmă cărora bucureștenii să se afle în primejdie, datorită numirilor unor persoane fără competențe în domeniul ecarisajului.

Nu este normal să nu existe o siguranță pentru locuitorii capitalei, cei responsabili  trebuie să își prezinte demisia pentru decesul tragic al Anei Oros, cât și pentru proastă gestiune care a condus din nefericire la astfel de incidente”, arată Florin Melciu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

VIDEO Donald Trump a fost împușcat în ureche, la un miting electoral:„Am simţit imediat glonţul sfâşiindu-mi pielea”

0
Donald Trump a fost victima unei tentative de asasinat, la un miting electoral în statul Pennsylvania. Fostul președinte al SUA a fost împușcat în ureche, însă viața lui nu este pusă în pericol. Atacatorul a fost un bărbat în vârstă...