MALTA. Un român își caută familia biologică din țară

Un tânăr de 26 de ani, născut în România și adoptat în Malta își caută mama biologică, frații și surorile. Nu știe numele său adevărat, a fost abandonat la Galați, pe stradă, învelit într-o pătură albă, iar autoritățile i-au dat atunci numele de Gălățeanu Teodor.

A fost găsit pe strada Constructorilor din Galați, a stat apoi 2 ani la Leagănul de copiii Licurici, de unde am fost adoptat de o familie din Malta.

„Numele meu din certificatul de naștere românesc a fost GĂLĂȚEANU TEODOR, născut în GALAȚI la data de 6 august 1997. Tot în certificatul de naştere scrie că am fost găsit pe strada CONSTRUCTORILOR NR.1 în Galați, învelit într-o pătură albă.

Numele mi-a fost dat de autorităţi. Până la vârsta de 2 ani am locuit la leagănul de copiii Licurici, de unde am fost adoptat de o familie absolut perfectă din Malta.

Sunt aici pentru că îmi doresc să îmi cunosc rădăcinile, vreau să știu și eu mai multe despre soarta mea. Nu condamn în nici un fel decizia mamei mele, tot ceea ce îmi doresc este să o găsesc și să știu dacă mai am eventual și alți frați sau surori.

Deși am atât de puține informații, niciodată nu voi renunța să îmi caut rădăcinile”, scrie tânărul pe pagina de Facebook The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here