Mall-urile s-ar putea redeschide din 15 iunie. Anunțul ministrului Economiei

sursa: BaneasaShoppingCity/Facebook
sursa: Baneasa ShoppingCity/Facebook

Virgil Popescu, Ministrul Economiei, a anunțat că mall-urile s-ar putea deschide pe 15 iunie, „dacă lucrurile merge bine”.  Ministrul spune că astăzi se va întâlni cu reprezentanții mall-urilor și vor discuta despre redeschiderea „magazinelor mari”.

„La ora 15:00, am o întâlnire cu reprezentanții mall-urilor, cu reprezentanții care închiriază aceste spații comerciale. Mi s-ar părea normal că dacă relaxăm, și lucrurile merg bine, să putem ca la finalul acestor două săptămâni, să deschidem magazinele mari. Eu sunt convins că la finalizarea acestor două săptămâni evaluarea va fi pozitivă. Dacă lucrurile merg bine vrem să aducem viața la normalitate mai repede”, a declarat Virgil Popescu, ministrul Economiei, la Digi 24.

De la 1 iunie, autoritățile au decis să se deschidă terasele şi plajele, să se reia competiţiile sportive în aer liber, fără spectatori, dar şi programele de pregătire fizică a sportivilor. De asemenea, este permisă desfăşurarea spectacolelor şi a concertelor, în aer liber.

În România au fost confirmate, până acum, 19.398 de infecții cu coronavirus. De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 141 de noi cazuri de îmbolnăvire. 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here