Maia Sandu face apel la unitatea pro-europenilor în vederea alegerilor pentru Primăria Chișinău

Renato Usatîi a scăpat de arest Maia Sandu

Preşedintele Partidului Acţiune şi Solidaritate (PAS), Maia Sandu, a avertizat împotriva dezbinării din cadrul forţelor proeuropene la alegerile locale pentru Primăria Chișinău.

“Este îndemnul meu pentru toţi cei care ţin la viitorul proeuropean al Republicii Moldova şi la faptul ca în fruntea Chişinăului să ajungă o persoană responsabilă, care nu face parte din clanul oligarhic al lui (Vlad) Plahotniuc şi (Igor) Dodon”, a declarat Maia Sandu, îndemnând politicienii din tabăra proeuropeană care şi-au depus candidaturile pentru alegerile municipale din 20 mai să se retragă din cursa electorală în favoarea unui candidat comun.

Într-o emisiune la TVC21, Maia Sandu a afirmat miercuri seara că nu este prea târziu pentru aceasta şi că pot fi purtate discuţii pe marginea programului electoral al candidatului comun, pentru a satisface toate părţile.

PAS a anunţat anterior că îl va susţine pe preşedintele Partidului Platforma Dreptate şi Adevăr (PPDA), Andrei Năstase, în campania electorală pentru funcţia de primar al Chişinăului.

LĂSAȚI UN MESAJ