Mai mulți români au oprit în Spania un șofer beat | VIDEO

Mai mulți români au reușit să-l oprească și să-l imobilizeze pe un șofer de TIR care conducea beat. Acesta încerca să fugă de la locul unui accident provocat chiar de el într-un sens giratoriu.

Din primele informații, se pare că o persoană și-a pierdut viața, iar o femeie a fost rănită. O româncă spune că a fost martoră la accident și a povestit pe Facebook întreaga întâmplare.

„Am fost martoră la accident, în imagini nu se vede tot. A făcut invers rotunda (de fapt era prea grăbit să fugă de la alt accident ce îl făcuse cu câteva minute înainte, și-a călcat un coleg cu camionul, l-a omorât pe bietul om) și vroia sa scape. În glorietă a intrat în autoturism, după care a dat jos o farola, a dat puţin într-un alt camion și insista să plece..

Cel care filmează a tras frâna de urgenţă ce o au camioanele, s-a oprit remorca dar dobitocul ăsta tot accelera până când soțul meu s-a urcat, i-a oprit motorul și i-a luat cheile. Cum nu mai avea ce face s-a dat jos din camion.

După cum umbla șoferul, s-a văzut că e foarte beat sau drogat. Nici o treabă nu a avut că biata femeie din autoturism urla de durere de spate… Sper să primească o bună pedeapsă. Mare păcat că mor persoane nevinovate din cauza unor iresponsabili..”, a scris Roxana Puscasan pe Facebook. 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here