Mai multe sortimente de crenvurști, retrase de la comercializare. A fost descoperită bacteria Listeria Monocytogenes

Autoritatea Naţională Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), a dispus retragerea mai multor sortimente de crenvurști din magazinele din România, deoarece în produse a fost depistată bacteria Listeria Monocytogenes.

Potrivit ANSVSA, furnizorul Nordic Import Export a recurs la rechemarea voluntară a mai multor tipuri de crenvurşti Wudy vândute în România. Este vorba de crenvurşti Wudy clasic, la diferite gramaje, crenvurşti din pui şi curcan, crevurşti premium cu brânză/clasic, crenvurşti grill, crenvurşti hot dog Pavo.

”Această decizie a fost luată ca urmare a detectării Listeria Monocytogenes, ca măsură de precauţie, retrăgându-se în mod voluntar toate loturile de crenvurşti Wudy din toate punctele de vânzare din România pentru loturile şi sortimentele menţionate (…)”, au arătat reprezentanţii firmei.

Clienţii care au cumpărat unul dintre aceste produse sunt rugaţi să nu îl consume şi să-l returneze la Serviciul clienţi din magazinul de la care l-au achiziţionat, urmând să li se restituie contravaloarea acestuia. Prezentarea bonului fiscal nu este necesară, potrivit news.ro

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.