Mai multe marcaje rutiere au fost reparate în Sectorul 5

Lucrătorii de la compania Infrastructură Sector 5 au reparat mai multe marcaje rutiere în ultimele săptămâni și au rezolvat problemele semnalate de locuitori. În urmă cu mai puțin de două săptămâni au fost finalizate lucrările de renovare la giratoriul din zona Sălaj – Pecineaga. De asemenea, în străzii Podul Giurgiului, dar și în alte locuri, au fost refăcute marcajele locurilor de parcare.

„În fiecare zi, echipele noastre lucrează la repararea locurilor de parcarea alocate de Primăria Sectorului 5”, transmit reprezentanții companiei Infrastructură Sector 5.

De asemenea, zilnic, sunt rezolvate problemele semnalate de cetățenii Sectorului 5 în ceea ce privește semnele rutiere cu probleme. „Suntem alături de cetățeni 24/7 pentru a veni în întâmpinarea problemelor lor, pentru a le citi sesizările și a veni pe teren acolo unde este nevoie”, transmite compania Infrastructură Sector 5.

Un alt indicator cu probleme a fost semnalat de cetățenii Sectorului 5 de pe Strada Spiralei. Lucrătorii de la compania Infrastructură Sector 5 spun că au intervenit și au rezolvat situația în mai puțin de 24 de ore.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here