UPDATE Mai multe cartiere din Capitală, fără căldură şi apă caldă. RADET anunță că problema a fost remediată

Mai multe cartiere din Capitală

UPDATE Alimentarea cu apă caldă şi căldură a fost reluată la parametri normali în cartierele din sectoarele 1, 2, 5 şi 6 afectate în urma avariei din reţeaua termică CET Grozăveşti, a anunţat duminică RADET. “Echipele de intervenţie din cadrul Electrocentrale Bucureşti au finalizat lucrările la avaria apărută la CET Grozăveşti. Toate punctele termice din zonele afectate ale RADET Bucureşti furnizeazǎ energie termică pentru apă caldă de consum şi încǎlzire la parametri normali”, se arată într-un comunicat de presă al RADET. Potrivit RADET, începând de vineri seară, agentul termic pentru încălzire şi apă caldă nu a mai fost furnizat la parametri normali în mai multe cartiere din sectoarele 1, 2, 5 şi 6 din Capitală, din cauza avariei la CET Grozăveşti.

Mai multe cartiere din Capitală, în special din zona centrală și din vestul orașului au rămas vineri seara fără apă caldă și căldură. RADET nu a putut furniza agent termic la parametrii normali în mai multe cartiere din sectoarele 1,2, 5 și 6 din cauza unei avarii la CET Grozăvești.

Zonele afectate sunt: sector 1- Aviaţiei, Radu Beller, Iancu de Hunedoara, Dorobanţi, Banu Manta, Nicolae Titulescu, Piaţa Gării, Piaţa Victoriei, Dinicu Golescu şi străzile adiacente; sector 2 – Şos. Ştefan cel Mare, Aleea Circului şi străzile adiacente; sector 5 – Calea 13 Septembrie, Panduri, Drumul Sării, Petre Ispirescu şi străzile adiacente; sector 6 – Drumul Taberei, Timişoara, Iuliu Maniu , Virtuţii, Timonierului, Piaţa Gorjului şi străzile adiacente.

Potrivit RADET, echipele de intervenție fac tot posibilul ca avaria să fie remediată în scurt timp. Acest gen de avarii nu sunt puține în sistemul de termoficare din Capitală. Și asta pentru că sistemul este învechit, iar banii de investiții lipsesc. mai mult, în ședința de consiliu din această săptămână, RADET a pierdut la rectificarea de buget peste 83 de milioane de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ