Mahler, acuzaţii dure după flacăra de la Marius Nasta: Pompierul stă numai în concedii de vreo 6 luni

Beatrice Mahler, sursa: Dgi 24
Beatrice Mahler, sursa: Dgi 24

Managerul Institutului „Marius Nasta”, Beatrice Mahler, a explicat că instituția are un pompier angajat, dar acesta este mai mult în concediu, în ultimele 6 luni.

„Până în acest moment nu au venit echipele ISU, echipamentul aparține celor de la ISU și ei vor decide în acest sens. În acest moment sunt controalele normale, dar ne bucurăm pentru faptul că pacienții și personalul medical nu au pățit nimic.

Pacienții care erau în unitatea mobilă sunt îngrijiți de medicii din unitatea mobilă. Sunt pacienți cu probleme grave, pacienți cu alte comorbidități, dar medicii sunt instruiți să aibă grijă de pacienți cu astfel de probleme.

Colegii mi-au explicat că s-a văzut fum, a existat o flacără, dar incendiul s-a stins foarte rapid, nu a fost utilizat nici măcar extinctorul din zonă. Există un pompier angajat la Institutul „Marius Nasta”, dar de mai bine de 6 luni este în concedii, mă rog. Concedii medicale, concediu de odihnă, de aproape 6 luni. Este foarte greu să lucrezi cu persoane care efectiv nu vor să facă treabă, nu vor să se implice. Degeaba îți dorești ca manager să găsești soluții, să faci lucrurile să meargă, dacă unii efectiv nu vor. Este și foarte greu să sancționezi astfel de persoane, cred că este nevoie de o reevaluare a legislației în acest sens”, a explicat Beatrice Mahler.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here