Magazinul din Capitală în care șobolanii mâncau covrigi, amendat și închis temporar!

Cazul care a oripilat întreaga țară a intrat și în atenția celor de la ANSVSA, care au amendat supermarketul unde șobolanii umblau printre rafturi.

ANSVSA a amendat supermarketul unde au fost surprinse imagini cu şobolani printre produse alimentare. Caz care a oripilat întreaga opinie publică din România în ultimele zile

Situaţia a fost semnalată recent în Sectorul 1 al Capitalei, unde au fost surprinse imagini cu şobolani printre produsele alimentare ale unui supermarket. Existând un risc major pentru sănătatea populaţiei, conducerea Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) s-a autosesizat şi a dispus de urgenţă un control la punctul de lucru al operatorului economic.

CITEȘTE ȘI: Imagini revoltătoare. Doi șobolani mănâncă dintr-un covrig pe raftul unui supermarket din Sectorul 1

„Intervenim frecvent în magazinele noastre cu soluții de deratizare la un interval mult mai des decât prevederile legale, mai ales că în anumite zone sunt foarte multe surse externe pe care nu le putem controla”, era comunicatul companiei în cauză.

Ce trebuie să facă magazinul

În urma verificărilor, inspectorii Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Bucureşti au hotărât amendarea operatorului economic cu suma de 10.000 de lei.

Magazinul şi-a suspendat temporar activitatea şi are obligaţia să efectueze temeinic operaţiunile de dezinfecţie, deratizare şi dezinsecţie (DDD) şi să asigure igienizarea tuturor spaţiilor de recepţie, depozitare, expunere şi comercializare a produselor alimentare.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here