Lovitură pentru Udrea! Nu mai are nicio şansă…

Udrea se bucură pentru achitarea lui Tăriceanu, fotografie de familie cu Elena Udrea
Elena Udrea se bucură pentru achitarea lui Tăriceanu

Elena Udrea rămâne după gratii, să-și execute pedeapsa de șase ani primită în DosaruL Gala Bute. Judecătorii Curții de Apel București au respins, ca nefondată, contestația la executare formulată de fostul ministru, în dosarul nr. 17109/3/2022.

CITEŞTE ŞI: Elena Udrea a cerut să fie adusă în instanţă: Încercare de ULTIMĂ oră!

Decizia acestei instanțe este definitivă.

Judecătorii Curții de Apel București au respins contestația la executare formulată de Elena Udrea, fostul ministru al Dezvoltării, în Dosarul Gala Bute. Decizia este definitivă și a fost pusă la dispoziția procurorilor și a părților implicate în proces.

„Respinge, ca neîntemeiată, contestaţia formulată de contestatoarea condamnată Udrea Elena Gabriela împotriva sentinţei penale nr. 852 din 26.07.2022, pronunţată de Tribunalul Bucureşti-Sectia I Penala în dosarul nr. 17109/3/2022. În baza art. 275 alin.2 C.pr.pen. obligă contestatoarea la plata către stat a 200 lei, cu titlul de cheltuieli judiciare. Definitivă. Pronunţată prin punerea la dispoziţia procurorilor şi a părţilor prin intermediul grefei instanţei, astăzi, 27 septembrie 2022″, se arată în dispozitivul sentinței publicată pe portalul instanțelor.

Contestaţie la executare

Elena Udrea a formulat, la finalul lunii iunie, pe 27 iunie, o contestație la executare pentru pedeapsa primită în Dosarul Gala Bute, pe care a depus-o la Tribunalul București. În acest caz, judecătorii s-au pronunțat pe 26 iulie, respingând solicitarea fostului ministru.

„În temeiul art. 597 alin. 1 și alin. 4 rap. la art. 598 alin. 1 lit. a și alin. 2 din C. procedură penală respinge contestația la executare formulată de contestatoarea-condamnată Udrea Elena Gabriela în prezent în Penitenciarul Târgșor, reprezentată de apărător ales Rădulescu Veronel, cu sediul în mun. București, strada Dimitrie Cantemir nr. 8, bloc 3 B, scara A, ap. 4, sector 4, ca neîntemeiată. În baza art. 275 alin. 2 din C. procedură penală, obligă contestatoarea la plata sumei de 300 lei cheltuieli judiciare către stat. Cu drept de contestație în termen de 3 zile de la comunicare. Pronunțată, prin punerea soluției la dispoziția părților și a procurorului, prin mijlocirea grefei instanței, astăzi 26 iulie 2022″, au decis judecătorii Tribunalului.

Elena Udrea a mai avut o cale de atac, pentru această contestație, la Curtea de Apel București, însă a pierdut procesul.

Fostul ministru al Dezvoltării, Elena Udrea, a fost închisă în penitenciarul Târgșor pentru șase ani, fiind condamnată în Dosarul Gala Bute. Sentinţa definitivă de condamnare a fost pronunțată în luna iunie 2018 şi a fost confirmată în aprilie 2022 prin respingerea unei contestaţii în anulare.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here