Locuri de muncă în Germania, în agricultură, cu salarii de 3.500 de euro

FOTO: Couleur/Pixabay.com
FOTO: Couleur/Pixabay.com

Locuri de muncă în Germania. O companie din landul Baden-Wurttemberg, localitatea Ilshofen, este în căutare de grădinari legumicultori în România.

Activitatea presupune: participarea la pregătirea culturilor, clasificarea grupelor de recoltă și controlul acestora; documentarea cu privire la măsurile de cultivare și la lucrările efectuate; pregătirea/instruirea personalului; participarea la toate acțiunile care apar pe parcurs.

„Experiența în cultivarea legumelor constituie avantaj, dar nu este obligatorie, mod de lucru antreprenorial și orientat spre realizarea obiectivelor, capacitatea de distinctă de a lucra în echipă și respect față de angajați”, se arată în anunțul de angajare.

Salariul se negociază direct cu angajatorul și este de 3.500 de euro brut pe lună, în funcție de experiență și calificare. Se oferă și un curs de limba germană, precum și posibilitatea de preluare ulterioară a conducerii societății. Durata contractului este pe perioadă nedeterminată.

Locuri de muncă în Germania. Se mai caută lăcătuși și electricieni

Un alt loc de muncă în Germania de pe site-ul ANOFM se referă la cei care au experiență în lăcătușeria mecanică întreținere și reparații. O companie din localitatea Bad Rappenau, landul Baden-Wurttemberg, caută un specialist în acest domeniu. Activitatea presupune intretinerea si repararea masinilor si echipamentelor din fabrica.

„Experienta de lucru ca mecanic/ lacatus constituie avantaj; Cunostinte de electronica, hidraulica, mecanica și pneumatica; Cunostinte in domeniile de intretinere, reparatii si service; Permis de conducere categoria B; Capacitatea de a lucra sub presiune si independent, flexibilitate”, se arată în anunțul de angajare. Salariul se negociaza direct cu angajatorul (de la 2000 euro brut/ luna, in functie de experienta si calificare).

De asemenea, se caută și un electrician. Activitatea presupune: crearea si intretinerea instalatiilor de productie ale companiei; crearea si intretinerea unei instalatii moderne de prelucrare a biomasei cu o centrala termica si electrica integrata. Salariul se negociaza direct cu angajatorul (de la 2800 euro brut/ luna, in functie de experienta si calificare). Mai multe detalii despre aceste locuri de muncă în Germania găsiți pe site-ul ANOFM.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here