Locuri de muncă în abatoare din Germania. Cât câștigă un român pe lună

FOTO: Jai79/Pixabay.com
FOTO: Jai79/Pixabay.com

Tot mai mulți români se angajează în abatoare din Germania. Pe site-ul ANOFM există, în această perioadă, zeci de locuri de muncă la un abator din Munster, landul Renania de Nord-Westfalia.

Se caută 25 de persoane care să lucreze ca tăietor de carne și lucrător în producție. Activitatea presupune: sacrificarea de la drive-in la depozitul frigorific; dezosarea si taierea carnii in functie de cerintele clientului; ambalarea bucatilor de calitate superioara, alte activitati de productie.

În anunțul de angajare se mai scrie că reprezintă un avantaj calificarea profesională în industria alimentară, în special ca măcelar, experiența profesională în domeniu și permisul de conducere categoria B, rezistenta fizică, toleranța la frig și umiditate, disponibilitate de a lucra în schimburi (inclusiv în ture de noapte), manipularea conștientă și responsabilă a mărfurilor și alimentelor, respectarea normelor de igiena și a metodelor de lucru.

Locuri de muncă în abatoare din Germania. Care e salariu

Salariul oferit pornește de la 9,75 de euro brut pe oră, la care se adaugă un bonus de prezență de 1 euro pe oră, care se plătește și în cazul concediului aprobat, plus alte beneficii în funcție de postul ocupat, calificare și experiență profesională.

Printre beneficii se mai numără: sprijin intern în vederea integrării, agajatorul pune la dispoziție o persoană de contact care vorbește limba română, se acordă sprijin și asistență în ceea ce priveste formalitățile necesare în relațiile cu autoritățile, deschiderea unui cont bancar, îngrijirea copiilor, transportul public etc.

De asemenea, se oferă asistență în timpul formării și instruitii în procedurile de operare, se asigură cazare în apartamente mobilate contra cost (aproximativ 230 de euro pe lună, cu totul inclus). Angajatorul oferă echipament de lucru, iar dacă este necesar se poate oferi serviciu de transport la locul de muncă. Se poate lua masa la cantina companiei, se asigură măsuri de protecția împotriva coronavirusului, ofertă de vaccinare, teste gratuite în mod regulat, plata continuă a salariilor precum și îngrijire în caz de carantină.

Mai multe detalii găsiți pe site-ul ANOFM.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here