O altă locomotivă a deraiat la prânz, la ieșire din Săvârșin

locomotivă deraiată

Locomotiva trenului 74-1 a deraiat de un boghiu, la ieșire din stația Săvârșin, în jurul orei 13.15, a anunțar CFR. Trenul circula în relația Brasov – Curtici.

La aceasta oră circulația este întreruptă. „Pentru a asigura continuitate în traficul feroviar, în perioada în care se va interveni pentru repunerea pe șina a boghiului, s-a luat măsura ca trenurile de rang (internaționale și interregio) să circule deviat, pe ruta Ilia – Lugoj – Timișoara – Arad, iar pentru trenurile locale (Regio) se va asigura transbordare cu mijloace auto. În acest moment doar trenul R 2750 este oprit in statia Săvârșin.

UPDATE: 

Din stația Săvârșin călătorii din trenul internațional 74-1 și cei din trenul R 2075 au fost preluați la ora 15.00 cu un mijloc auto până în stația Radna, de unde își vor continua călătoria cu un alt tren care circulă pe traseu comun.

Din stația Radna, vor fi preluați cu același autocar călătorii din trenul internațional 75-2 până în stația Sâvârșin, stație din care își vor continua călătoria cu altă garnitură.

Echipele de intervenție se află la fața locului și vor acționa cu un tren de ajutor cu vinciuri pentru repunerea locomotivei pe șină, astfel încât să se redeschidă circulația pe un fir.

Acesta nu este singurul tren care a avut probleme astăzi. De dimineață, o locomotivă a sărit cu trei osii de pe șine, în drum de la Brașov spre Mediaș.

Potrivit oficialilor CFR, trenul circula în relația Brasov – Mediaș. Cei 6 călători aflați în tren au fost preluați de trenul IR 1745, care circula pe rută comună.

„Traficul feroviar în zonă nu este închis, trenurile circulă pe firul II. La fața locului se va interveni, pentru repunerea osiilor pe șină, cu un tren de ajutor cu vinciuri”, au anunțat oficialii CFR.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ