Liviu Dragnea pierde influenţă în PSD? Adversarul preşedintelui Camerei Deputaţilor a preluat controlul unei direcţii importante din ANAF

Teleormanleaks

Liviu Dragnea pierde din nou? Conform publicației online PSnews.ro, Liviu Dragnea ar fi cedat lui Felix Stroe, liderul PSD Constanța, conducerea Directiei Generale Antifrauda.

Gruparea coordonată de Felix Stroe, influentul șef al PSD Constanta a reușit o lovitura de grație. Astfel, după alegerile de la FRF, Liviu Dragnea pierde o noua lupta.

Felix Stroe a reușit prin intermediul proaspătului șef ANAF Ionuț Misa (fost ministru al Finanțelor) sa pună mâna pe cea mai importantă instituție de control a statutului, Direcția Generală Antifraudă Fiscală (DGAF).

De ce Liviu Dragnea pierde?

Felix Stroe a reușit sa îl impună în poziția de inspector general al Antifraudei pe Florin Ursu, apropiat de Mișa și fidel al boss-ului PSD Constanța. Numirea șocantă a fost făcută pe sub mustața lui Liviu Dragnea și pe sub nasul premierului Viorica Dăncilă, potrivit surselor PSnews.ro. Ursu o înlocuiește la conducerea DGAF pe Raluca-Maria Țîncu.

Asa explica PSnews.ro de ce Liviu Dragnea pierde încă o lupta.

Totodată, la Regionala Antifraudă Constanța a fost numit Dorian Burduja în locul lui Daniel Marius Zamfiroiu. Burduja este și el un om din gruparea care gravitează în jurul lui Felix Stroe și al PSD Constanța, mai arată sursele PSnews.ro.

Publicatia amintita Amintim ca Felix Stroe a fost principalul contestatar al lui Dragnea și aliat al fostului premier Mihai Tudose.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here