Liviu Dragnea, îngenunchiat! Irina l-a înlocuit cu un milionar celebru!

Irina Tănase, frumoasa blondă care a fost partenera de viață a lui Liviu Dragnea, are un nou iubit. Dragnea și Tănase s-au despărțit la scurt timp după ce fostul lider PSD a ieșit din închisoare.

Dragnea ar fi aflat că Irina Tănase îl înșela cu un fost iubit de-al ei și a decis să pună punct relației.

CITEŞTE ŞI: Liviu Dragnea, în panică! Irina Tănase s-a dus la DNA!

Deși imediat după despărțire Irina jura că va face tot posibilul să își recucerească fostul partener, se pare că între timp aceasta și-a refăcut viața cu un cunoscut afacerist pe nume multimilionarul Roger El Akoury. Tânăra de 30 de ani s-a afișat în public cu noul ei iubit, milionarul Roger El Akoury, supranumit „Regele medicamentelor”, potrivit mediaflux.ro.

Mesajul Irinei

„Despărțirea de Liviu este cel mai dureros moment pe care l-am trăit până acum. Ne leagă o poveste de 8 ani, în care i-am fost fidelă, l-am sprijinit necondiționat și n-au existat fapte de care să mă rușinez. La vârsta mea, 29 de ani, n-am puterea să lupt singură împotriva unor neadevăruri. Am sentimentul amar că nu mă pot apăra, atâta vreme cât Liviu nu este dispus să mă asculte.

Despărțirea dintre noi a fost bruscă. Mi-a trimis, într-o noapte, un SMS care conținea conversațiile pe care le-ați publicat, și ulterior nu l-am mai putut contacta”, spunea Irina Tănase.

Noul ei iubit, Roger El Akoury, este de origine libaneză și este fostul patron al lanțului de farmacii Sensiblu, dar şi cel mai important acţionar al colosului de farmaceutice A&D Pharma.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here