Liviu Dragnea îi regretă pe Sorin Oprescu, Radu Mazăre şi Adrian Năstase. Nu şi pe Marian Vanghelie

trădătorii neamului Liviu Dragnea candidează la președinție 10% din cele 200 ședințe de plen noul complet de judecată sondaj IMAS amnistie şi graţiere Trei parlamentari au demisionat din PSD ziua de naștere a lui Liviu Dragnea

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marți seara că regretă că au plecat din partid foştii primari Sorin Oprescu şi Radu Mazăre și ex-premierul Adrian Năstase, dar nu îl regretă pe Marian Vanghelie.

Întrebat la România TV dacă regretă că Marian Vanghelie nu mai e în PSD, Dragnea a spus că nu. Președintele PSD a spus că îl regretă pe Radu Mazăre, cu care a fost prieten.

„Mazăre, da. Eu nu-mi reneg prietenii niciodată. Mazăre cred că a fost, sau cel puțin până astăzi, cel mai bun primar pe care l-a avut Constanța, ceea ce a făcut în Constanța și în Mamaia, și în plus că am avut o relație de prietenie foarte bună și eu nu îmi reneg prietenii, cu orice risc. E un om pe care îl regret”, a declarat Dragnea.

El a mai spus că îi regretă, de asemenea, pe Sorin Oprescu și pe Adrian Năstase. „Dacă Sorin Oprescu ar fi rămas în PSD, pentru noi era bine. Adrian Năstase e un om pe care îl regret foarte mult, e totuși premierul care a finalizat negocierile de aderare la UE, în mandatul căruia s-au ridicat vizele, am aderat la NATO, un om politic de mare calibru”, a mai spus Liviu Dragnea.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here