Liviu Dragnea ameninţă că-l dă în judecată pe Marian Vanghelie pentru „afirmaţii mincinoase”

prag la referendum

Liviu DragneaPreședintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminică seara că primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, va plăti în instanță pentru toate „afirmațiile mincinoase” făcute la adresa sa și a președintelui partidului, Victor Ponta.

„Pentru afirmațiile mincinoase pe care Marian Vanghelie le-a făcut și despre mine și despre Victor Ponta vă asigur că va plăti în instanță”, a spus Liviu Dragnea la Antena 3.

Întrebat dacă doar s-a gândit să-l dea în judecată pe Marian Vanghelie sau dacă a făcut-o deja, el a spus că nu a făcut-o deocamdată: „Nu am făcut-o. Aștept să verse tot veninul, pentru că sunt afirmații foarte grave și neadevărate. Este cazul, la un moment dat, ca genul acesta de afirmații făcute de oameni care se cred oameni politici să înceteze. Dacă tot vorbim și de o reformă a clasei politice și de o reformă a atitudinii politice a celor care sunt în politică trebuie să punem niște limite, niște limite de moralitate”.

El a negat informaţiile potrivit cărora ar exista frământări în partid. „Nu există frământări în partid de natură de a tulbura foarte mult viața de partid. Sunt oameni frământați la televizor, i-am văzut și eu, i-ați văzut și dumneavoastră, dar este departe de adevăr sau sunt departe de adevăr afirmațiile dumnealor că sunt 50 de parlamentari, că sunt nu știu câte organizații. Nu există așa ceva. Nu există un asemenea număr”, a precizat Liviu Dragnea.

În opinia sa, Mircea Geoană și Marian Vanghelie nu au ce să le propună parlamentarilor PSD: „Ce să le propună Geoană și Vanghelie colegilor noștri parlamentari? Să mergem într-o aventură — a cui, a lui Mircea Geoană? Care îmi pare rău să o spun sau, mă rog, nu îmi pare foarte rău, dar minte. A făcut afirmațiile iresponsabile. În ziua în care a declarat că s-a întâlnit cu oficiali americani de la care avea girul să dea jos Guvernul. A doua zi Ambasada Americii a negat așa ceva. Nu poți să mergi după un asemenea om sau asemenea echipă”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here