Liderul traficului de țigări din Arad a dispărut după ce judecătorii au fost prea preocupați să-l aresteze când s-a predat

Cosmin Mladin, considerat unul din capii mafiei țigărilor din Arad, este de negăsit, după ce a fost căutat la câteva adrese fără rezultat. Acesta a fost dat în urmărire națională și dacă nu va fi găsit va fi dat și în urmărire internatională.

Deja Mladin e dat în consemn la frontieră.

Dani Copil a fost luat de echipele de anchetă din Pecica (Arad). Acesta ar fi fost găsit în mașină când pregătea de plecare. Copil o să fie dus în Arestul Central.

S-au predat vineri

După ce Cosmin Mladin și Dani Copil s-au predat vinerea trecută, organele de anchetă ceruseră arestarea preventivă în cazul celor doi, însă Tribunalul București a decis să amâne luarea unei decizii în ceea ce-i privește abia pentru astăzi.

Cei doi sunt acuzați de constituirea unui grup infracțional organizat, contrabandă cu țigări și spălare de bani. Tribunalul București a amânat vineri luarea unei decizii privind arestarea lor preventivă. Deși se predaseră anchetatorilor, ei au fost lăsați liberi.

Decizia poate fi atacată

Decizia nu este definitivă și poate fi atacată la Curtea de Apel București. Atât Cosmin Mladin, cât și Daniel Copil s-au prezentat vineri la Tribunalul București, acolo unde au fost citați, după ce zile întregi au fost căutați de organele de Poliție, cei doi nefiind găsiți la adrese în momentul descinderilor. În dosarul traficului de țigări au fost făcute 157 de percheziții și zeci de persoane au fost duse la audieri. De asemenea, în urma descinderilor a fost instituită măsura sechestrului asigurator asupra a 622 de autoturisme, capete de tractor și semiremorci, 357 de suprafețe de teren intravilane și extravilane, 50 de imobile (apartamente și case de locuit), dar și asupra acțiunilor sau părților sociale deținute la 18 societăți comerciale.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here