Liderii USR își îndeamnă simpatizanții să voteze cu Klaus Iohannis

Barna și Cioloș
Barna, candidatul USR-PLUS la Cotroceni. Cioloș, premier

Liderul USR Dan Barna a declarat luni, într-o conferinţă de presă, după ce s-a clasat al treilea în alegerile prezidenţiale, că îşi asumă responsabilitatea pentru neatingerea obiectivului ”tur 2 fără PSD”, recomandând simpatizanţilor susţinerea lui Klaus Iohannis în turul al doilea.

El a anunţat că în această seară a fost convocată conducerea partidului pentru a face o analiză. De asemenea, liderul PLUS Dacian Cioloş, a anunţat şi el că la sfârşitul acestei săptămânii forurile de conducere ale USR-PLUS fac o evaluare.

Liderul PLUS Dacian Cioloș a anunțat luni, în cadrul unei conferințe de presă, că alianța USR PLUS îl va susține pe Klaus Iohannis în turul doi al alegerilor prezidențiale, nu înainte de a primi câteva asigurări din partea președintelui.

„Nu e nicio surpriză dacă spunem că în aceste condiții susținerea noastră va merge spre Klaus Iohannis. Sper să avem ocazia să avem în perioada următoare tocmai pentru a discuta și clarifica această susținere, să avem o discuție cu dl Klaus Iohannis pentru a ne asigura că proiectul politic pe care îl susține este aliniat cu principalele obiective pe care le avem și noi și că putem da acest semnal de capacitate de colaborare între proiectul pe care îl susține dl Iohannis și proiectul pe care îl susținem noi”, a spus Dacian Cioloș, comentând situația turului doi.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here