Liderii PNL scot capul unul după altul şi cer demiterea lui Cîţu

Filiala PNL Sector 5 a votat, în unanimitate, pentru organizarea unui congres extraordinar al PNL, se arată într-o postare a organizaţiei.

Este nevoie de un preşedinte care să aibă o viziune clară pentru partid, care să ne conducă spre câştigarea alegerilor în 2024, a afirmat Dan Meran, preşedintele PNL Sector 5.

CITEŞTE ŞI: Orban jubilează că Florin Cîţu ar putea zbura din vârful PNL: A deranjat pe toţi!

„Partidul Naţional Liberal, filiala Sector 5, a votat în această seară, în unanimitate, pentru organizarea unui congres extraordinar al PNL. Întruniţi în şedinţă extraordinară, membrii PNL Sector 5 au acordat preşedintelui Dan Meran mandat să voteze întrunirea Consiliului Naţional al PNL pentru convocarea unui congres extraordinar, în vederea alegerii unui nou preşedinte”, se arată în postare, relatează News.ro.

Nu mai prezintă încredere

„Este nevoie de un preşedinte care să aibă o viziune clară pentru partid, care să ne conducă spre câştigarea alegerilor în 2024, care să se bucure de o cotă de încredere ridicată, nu doar în rândul membrilor PNL, ci şi în rândul tuturor românilor. Pentru acest motiv, Filiala PNL Sector 5 a considerat că este necesară o schimbare la nivelul conducerii partidului, încredinţându-mi în această seară mandat pentru a solicita declanşarea alegerilor în PNL”, a declarat Dan Meran, preşedintele PNL Sector 5.

Liderii PNL au discutat, joi, la Vila Lac, cu preşedintele partidului, Florin Cîţu, care le-a transmis că nu demisionează din funcţie. Vineri are loc o şedinţă Bex, iar duminică va avea loc Consiliul Naţional, forul care va convoca Congresul extraordinar al partidului, pe 10 aprilie.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here