Liberalii îşi înscriu candidaturile pentru alegerile locale până la 1 august

Liberalii care vor să candideze la locale îşi pot anunţa în cadrul partidului această intenţie până la 1 august, a anunțat secretarul general al PNL, Marian Petrache.

Marian Petrache PNLMai mulţi lideri PNL și-au anunțat intenția de a intra în cursă pentru primăriile din Bucureşti, între aceştia fiind Ludovic Orban şi Cristian Buşoi, care vizează fotoliul de primar general al Capitalei, informează Mediafax.

Secretarul general al PNL, Marian Petrache (foto), a declarat, pentru Mediafax, că le-a transmis colegilor ca, acolo unde PNL nu va avea un candidat cu şanse de reuşită, pentru alegerile locale, unul dintre copreşedinţii organizaţiilor să îşi asume responsabilitatea candidaturii. Petrache a precizat că listele finale ale candidaturilor asumate intern vor fi transmise la centru până la 1 august.

Marian Petrache a susţinut că „important este ca filala şi copreşedinţii să găsească candidatul cel mai potrivit pentru a avea şansele cele mai mari” la alegerile locale de anul viitor şi nu faptul că „aceşti candidaţi vin din societatea civilă, din rândurile fostului PNL sau PDL”.

De asemenea, secretarul general PNL a confirmat informaţiile potrivit cărora mai mulţi membri PNL şi-ar fi exprimat intenţia să candideze la alegerile locale, în Municipiul Bucureşti, printre aceştia fiind Diana Tuşa – pentru Primăria Sectorului 1, Dan Cristian Popescu – Primăria Sectorului 2, Ovidiu Raeţchi – Primăria Sectorului 5, Răzvan Mironescu – Primăria Sectorului 6.

Candidatura pentru Primaria Capitalei ar putea fi disputată în interiorul PNL, conform intenţiilor de candidatură anunţate până la acest moment, de europarlamentarul Cristian Buşoi şi de prim-vicepreşedintele PNL Ludovic Orban.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.