Lege doar pentru unii. Premierul Orban și mai mulți lideri PNL, surprinși în timp ce beau alcool și fumează în birou

sursa foto: Eugen Teodorovici
sursa foto: Facebook/Eugen Teodorovici

Fostul ministru de finanțe, Eugen Orlando Teodorovici, a publicat pe pagina personală de Facebook, o fotografie cu liderii PNL, în timp ce consumă băuturi alcoolice și fumează într-un birou. În fotografie apar premierul Ludovic Orban, vicepremierul Raluca Turcan, ministrul economiei, Virgil Popescu, ministrul transporturilor, Lucian Bode, și ministrul de externe, Bogdan Aurescu.

După cum se poate observa în imagine, liderii PNL, în frunte cu premierul Ludovic Orban, nu respectă distanțarea socială și nu poartă măști.

Premierul Ludovic Orban fumează, Bogdan Aurescu ține în mână un trabuc, iar ministrul Economiei are în mână un pahar în care se află, cel mai probabil, o băutură alcoolică.

Eugen Teodorovici îi cere lui Orban să-și dea demisia

„Din confortul mașinii condusă de ofițerul SPP și din siguranța vilei Lac 2, plătită tot din banii contribuabililor, pentru care nu sunt capabili să găsească soluții de redresare economică, în timp ce romanii mor de COVID-19, își pierd locurile de muncă, capitalul românesc așteaptă masuri pentru salvare și relansare economică, Orban și gasca lui de hoți și trădători de țară fumează, consumă băuturi alcoolice și își ghiftuiesc burdihanele, culmea … în birourile instituțiilor publice pe care le conduc‼️”, a scris Teodorovici, pe Facebook.

Fotografia a devenit virală pe rețelele sociale, iar sute de oameni s-au arătat revoltați de faptul că liderii PNL încalcă legea.

„Foarte tare! Văd sticlele, țigările si farfuriile. Dar ce, n-au voie oamenii sa mănânce si sa bea? Ca doar noi plătim (…)Măști, distanțare sociala, se lucrează intens, țigări în spațiu închis, alcool și multa tristețe!”, au reacționat oamenii pe rețelele de socializare.

„Parcă NU se fumează în spații publice închise!!! Sau asta era locul pentru fumat? Și unde-i distanțarea socială și masca pe figura? Nu le face nimeni reclamație legală? Ca asa cu Facebook și comentariile nostre, mulțam fain, nu rezolvăm nimic”, a scris un alt cetățean.

Cum explică premierul Orban fotografia în care în care el și mai mulți lideri PNL fumează și beau alcool într-un birou

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.