luni, iulie 15, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăLasconi nici nu vrea să mai audă de Ludovic Orban: A avut...

Lasconi nici nu vrea să mai audă de Ludovic Orban: A avut ocazia să lupte când a fost președinte și nu cred!

-

Elena Lasconi, favorită la șefia USR, a declarat vineri, 21 iunie, că a vorbit cu REPER pentru a face o reconstrucție a USR, însă spune că nu vede ca „în poza asta de reconstrucție să apară domnul Cioloș”. De asemenea, Lasconi nu mai vede USR defilând alături de Ludovic Orban.

CITEŞTE ŞI: Criteriile de acordare a concediului paternal se schimbă: Iohannis a semnat

„A avut ocazia să lupte când a fost președinte și nu cred… dar v-am spus, acum vorbește Elena Lasconi un membru USR. Toate deciziile de a strânge oameni lângă noi o să le iau împreună cu Biroul Național, Comitetul Politic”, a declarat ea într-un interviu la EuropaFM.

Elena Lasconi spune că USR nu mai poate merge alături de Ludovic Orban, dar recunoaște că a avut discuții cu membri din Forța Dreptei.„O să am discuții și cu șefii de filiale. Nu voi face după ureche. Și am avut discuții și cu membri din Forța Dreptei – dar la fel, nu cred că mai putem defila cu domnul Ludovic Orban.

Alianţa nu mai există

Sunt oameni buni peste tot și eu o să fac apel și la românii de bună credință care au ceva de spus și înțeleg că acum suntem într-un moment important în care am putea să îngropăm democrația din România anul acesta sau am putea să salvăm democrația”, mai spune Lasconi.

Lasconi a mai spus și că Alianța Dreapta Unită (USR+PMP+Forța Dreptei) „oricum nu mai există”, pentru că a fost făcută doar pentru alegerile locale și europarlamentare din 9 iunie.„V-am spus că eu am discuții și aș vrea să găsim o formulă, dar o formulă în care să înțeleagă și domnul Cioloș și domnul Orban că trebuie să facă un pas în spate cumva, pentru că există oameni de calitate, oameni foarte buni și care au aceeași viziune ca și noi, atât în Forța Dreptei, cât și în REPER, chiar și în PMP”, a mai spus Lasconi.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Alertă: Deţinut evadat căutat în toată ţara

0
Un deținut a evadat de la Penitenciarul din Deva. În momentul în care a reușit să fugă, bărbatul se afla la muncă în apropierea închisorii. CITEŞTE ŞI: Scandal la Penitenciarul Ploieşti după o bătaie între deţinuţi Conform reprezentanților penitenciarului, acesta era...