Lansare cu Stela Popescu şi Felicia Filip. Cătălin Predoiu face promisiuni pe seama Ministerului Transporturilor

Cătălin Predoiu

Cătălin Predoiu şi-a lansat miercuri candidatura la Primăria Capitalei, în prezenţa Feliciei Filip, a Stelei Popescu şi a „fotomodelului de la Sănătate” Andrei Baciu. Candidatul PNL a făcut promisiuni care nu depind de primarul general, oricare ar fi el, ci de Ministerul Transporturilor.

Cătălin Predoiu le-a promis bucureştenilor că le va rezolva problemele „îmbrăcând oraşul cu dragostea” sa, va construi şoseaua de centură şi va extinde metroul.

„Vă promit, vă promit, vă promit, voi fi primul primar eco din România. Eco merge cu clean, curat pe româneşte. Pesediştii şi-au făcut o primărie cu geamuri negre de Panama.(…) În primăria mea nu va exista corupţie. Voi face din corupţi şomeri (…) neremuneraţi. Şase sectoare, zero corupţie”, a declarat Cătălin Predoiu la evenimentul de lansare a programului său pentru Bucureşti, în faţa unei audienţe din care a făcut parte şi Andrei Baciu, cel care a devenit cunoscut după ce a fost nominalizat de Dacian Cioloş pentru postul de ministru al Sănătăţii şi a fost retras imediat din cauza fotografiilor în care poza ca fotomodel.

Cătălin Predoiu a evocat impresia pe care i-a făcut-o Copenhaga, „oraş tihnit care îşi respectă locuitorii şi îşi onorează vizitatorii”, prin compraţie cu un Bucureşti „îmbolnăvit de un doctor” (aluzie la fostul primar general Sorin Oprescu). Liberalul a susţinut că şi-a petrecut timpul încercând să evalueze „cât de gravă este boala oraşului şi cât de ameninţătoare pentru toţi cei care trăiesc în el”, ajungând la concluzia că traficul este „cea mai supărătoare rană” şi prima care trebuie tratată.

„Voi fi coşmarul oricărui Guvern până când avem o şosea de centură pe patru benzi finalizată! Până când metroul va ajunge din Drumul Taberei la Eroilor şi de la Gara de Nord la Otopeni. Până când închidem şi al doilea inel median al Capitalei, pentru care există deja cei 1,3 miliarde de euro, dar pentru care nu există încă suficientă voinţă politică să îi absorbim şi să îi prefacem în trafic fluent”, a susţinut candidatul PNL. Trebuie menţionat faptul că atât metroul cât şi şoseaua de centură a Bucureştilor se află în administrarea Ministerului Transporturilor, nu a Primăriei Capitalei.

Cătălin Predoiu a mai promis că va transforma Bucureştiul într-o „oază de investiţii” şi că îşi propune crearea de locuri de muncă: „Tinerii noştri au aur în minte, vreau să îşi facă o carieră în România”. Candidatul a venit şi cu o „soluţie miraculoasă” pe care le-o propune bucureştenilor: „Dragostea mea va îmbrăca întreg oraşul. (…) PSD stă în calea fericirii voastre. O consecinţă logică şi de bun simţ ca să facem bine oraşului este ca PNL să învingă PSD. Şi vom face acest lucru. Vă promit”.

La eveniment a fost prezent, pe lângă „fotomodelul” Andrei Baciu, actriţa Stela Popescu şi cântăreaţa de operă Felicia Filip, şi preşedintele Uniunii Artiştilor Plastici din România, Petru Lucaci.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here