La Cluj-Napoca, Alba Iulia şi Turda se pot cumpăra online bilete de transport în comun

transport în comunUtilizatorii mijloacelor de transport în comun din Cluj-Napoca, Alba Iulia și Turda își pot procura bilețele online cu cardul, direct de pe telefonul mobil, prin aplicația mobilPay Wallet, dezvoltată de NETOPIA mobilPay, a anunţat compania.

„Plata mobilă înseamnă pentru noi, în primul rând, simplificare. De ce să stai la rând că să-ți reînnoiești abonamentul de transport sau că să-ți cumperi un bilet, când ai în permanență un portofel digital pe smartphone-ul tău? România este într-un moment al pionieratului în zona de plăți online și mobile. Iar NETOPIA mobilPay este aici tocmai că să se asigure că inovațiile se transformă în realități care ne fac viață mai ușoară”, a declarat Antonio Eram, CEO și Fondator al NETOPIA mobilPay.

Toți cei care optează pentru cumpărarea unui bilet prin această metodă de plată primesc, la prima achiziție, trei călătorii nominale gratuite. Pentru a beneficia de cele trei călătorii gratuite, clientul trebuie să acceseze de pe telefonul mobil get.mobilpay.ro, să-și descarce aplicația compatibilă cu sistemele de operare Android sau iOS, să înregistreze și să confirme cardul bancar. Promoția se acordă prin returnarea valorii călătoriilor achiziționate, chiar în ziua realizării plătii. Campania se aplică doar în cazul achiziției de călătorii nominale, nu și pentru abonamentele lunare sau de o zi.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.