Klaus Iohannis:Mă aștept la un rezultat-record din partea PNL la alegerile locale

Klaus Iohannis a declarat la conferința de presă susținută miercuri că așteaptă rezultate record ale liberalilor la alegerile locale din această toamnă. „Așteptarea mea este ca PNL să obțină de data aceasta cele mai multe mandate pe care le-a obținut vreodată”, a spus șeful statului.

Declarația este una care pune presiune pe conducerea PNL. Acest lucru în contextul în care la acest moment „PSD ocupă peste jumătate din pozițiile din administrația locală”, potrivit lui Klaus Iohannis.

 În orice campanie, din păcate, cel puțin în ultimii ani, au fost și excese. Eu îmi doresc să nu mai fie. Iar cu toții ne dorim campanii decente. Civilizate unde candidații își prezintă oferta electorală și nu înjurăturile. Sper să prindem vremurile când astfel de manifestări nu mai au loc în timpul campaniilor electorale”, a spus șeful statului. El s a referit la șicanele PSD făcute în timpul prezentării unor candidați PNL la locale.

Președintele are așteptări mari de la Partidul Național Liberal.

„Ce așteptări am de la PNL? Partidul Național Liberal este fără doar și poate cel mai important partid în ziua de astăzi pe scena politică din România. Trebuie să demonstreze acest lucru și la alegerile locale. Mă aștept la un rezultat-record din partea PNL ,Mă aștept să aibă mai mulți aleși locali, mai multe primării. Mai multe consilii județene decât au avut vreodată în ultimii 30 de ani”, a declarat Iohannis.

„PSD ocupă peste jumătate din pozițiile din administrația locală la momentul acesta”

„PSD ocupă peste jumătate din pozițiile din administrația locală la momentul acesta. Mă aștept ca PSD să nu mai ocupe jumătate din pozițiile din administrația locală. Există tot felul de sondaje care arată votul politic. Dar știm foarte bine, la alegerile locale contează și persoana candidatului și atunci este bine să avem așteptări rezonabile. Așteptarea mea este ca PNL să obțină de data aceasta cele mai multe mandate pe care le-a obținut vreodată”, a adăugat președintele, potrivit.digi24.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here