GALERIE FOTO Klaus Iohannis la Clubul Diplomatic. Președintele joacă golf marți după amiază

Klaus Iohannis la Clubul Diplomatic

Cetateanul.net vă prezintă imagini cu președintele Klaus Iohannis la Clubul Diplomatic, surprinse în timp ce joacă golf mari seara, în jurul orei 16,00.

Pasiunea pentru golf a președintelui este cunoscută. În urmă cu doi ani, Klaus Iohannis a participat la inaugurarea celui mai modern resort de golf din România, o investiţie privată de 15 milioane de euro. Investiția a fost realizată de Ioan Popa, deţinătorul companiei Transavia. Potrivit președintelui, este „o facilitate publică, ce nu este destinată profitului”.

”Aţi reuşit să realizaţi o investiţie unică în România. Este unică din cel puţin două puncte de vedere. Sunteţi un om de afaceri, domnule Popa, de succes, aţi construit o afacere românească de succes şi aţi făcut investiţia din fonduri proprii. Este un model pentru felul în care un om de afaceri din România, cu o afacere românească, poate să investeaască într-o facilitate publică, ce nu este destinată profitului. Este un teren de golf, zonă de cazare, zonă de relaxare, un resort”, a spus şeful statului la acea vreme.

Klaus Iohannis la Clubul Diplomatic. Facilitățile de care beneficiază

”Terenul de golf al Clubului Diplomatic a fost inaugurat în 1923 și a funcționat în permanență ca un club privat. Totuși, încă de la început, atât membrii săi cât și clienții ocazionali au realizat plăcerea și relaxarea pe care o oferă cadrul natural al Parcului Herăstrău golferilor din toată lumea, motiv pentru care terenul a oferit și oferă în continuare un ambiental sportiv de excepție vizitatorilor români și străini încă de la prima lovitură. Golferii și membrii altor cluburi sunt bineveniți să viziteze terenul nostru întreaga săptămână”, se arată pe site-ul Clubului Diplomatic.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here