Jandarmul lovit cu scaunul în cap, la Cluj, internat la Terapie Intensivă

Jandarmul, în vârstă de 45 de ani, a fost diagnosticat cu fractură cu înfundare parietală stânga și este internat la Secția Terapie Intensivă, a Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca, potrivit Mediafax.ro

Incidentul a avut loc în minutul 88 al meciului de fotbal dintre echipele FC „U” Cluj și FC Hermannstadt Sibiu, desfășurat pe stadionul Cluj Arena.

„Un suporter al echipei U Cluj a pătruns pe teren dinspre Peluza 2 către Peluza 1. Când a ajuns pe pista de alergare, în dreptul peluzei 1, un grup de aproximativ 15 suporteri ai echipei U Cluj au pătruns și ei pe pista de alergare. Pentru evacuarea acestora s-a intervenit cu o rezervă de intervenție, moment în care un scaun aruncat din tribună l-a lovit pe un jandarm, din cadrul echipei de dialog, în zona capului, acesta căzând l-a pământ. Jandarmul a primit primele îngrijiri medicale la fața locului, ulterior fiind transportat la UPU Cluj-Napoca pentru investigații amănunțite”, au spus Reprezentanții Grupării de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca.

Pe stadionul Cluj Arena s-a disputat, duminică, prima manșă a meciului de baraj pentru accederea în Liga 1 dintre echipele ”U” Cluj și FC Hermannstadt Sibiu, scor 0-2.

LĂSAȚI UN MESAJ