Jandarm din Galați, anchetat pentru relații sexuale cu un minor

Un jandarm din Galaţi este bănuit că a încercat să aibă relaţii sexuale cu un copil de 15 ani, racolat pe internet. Primele informaţii arată că între jandarm şi minor nu au avut loc raporturi sexuale, însă cercetarea a început în baza mesajelor găsite în telefon.

Un jandarm Galaţi este anchetat de procurorii Parchetului Militar Iaşi, după ce acesta ar fi încercat să întreţină relaţii sexuale cu un minor de 15 ani.Surse apropiate anchetei spun că bărbatul ar fi racolat minorul de pe internet. Din primele informaţii, se pare că între jandarm şi minor nu ar fi existat raporturi sexuale. Procurorii au dispus, însă, începerea cercetării penală după ce în telefonul fostuui jandarm au fost găsite mai multe convorbiri cu conţinut sexual care conduceau către întreţinerea de relaţii sexuale.În momentul începerii cercetării penale, bărbatul a demisionat din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Galaţi.

 El era angajat în cadrul instituţiei din 2003 şi nu a avut abateri disciplinare până la această dată.

Potrivit unor surse din cadrul anchetei, fostul jandarm provine dintr-un centru de plasament, fiind abandonat de părinţi.

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ