ITALIA. Un român a murit după o încăierare în trafic

FOTO: djedj/Pixabay.com
FOTO: djedj/Pixabay.com

Un român a ajuns în stare critică în spital, după o bătaie în trafic. După mai multe zile în care medicii s-au străduit să-l țină în viață, acesta a murit. Bărbatul se afla în mașină cu un conațional, iar mașina lor era condusă haotic. Doi localnici, aflați într-o altă mașină, s-au enervat, le-a blocat mașina românilor și s-au luat la bătaie.

În cealaltă mașină se aflau doi italieni, un bărbat și fiul acestuia. Cel din urmă, după ce a văzut lucrurile degenerează, a venit în forță și i-a dat un pumn unuia dintre români, care ulterior a ajuns la spital în stare gravă.

Imediat după ce au ajuns la locul incidentului, carabinieri au constatat că românul se află într-o stare foarte gravă și au cerut intervenția unui elicopter, pentru a fi dus cât mai repede la spitalul Tor Vergat din Roma.

Tânărul care l-a lovit a încercat să fugă, însă a fost prins rapid de oamenii legii și a fost dus la audieri. Potrivit tunews.it, deocamdată nu se știe ce măsuri s-au luat împotriva celor doi italieni și a românilor. Însă, cel mai sigur, tânărul italian va fi acum acuzat cel puțin de lovituri cauzatoare de moarte.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here