ITALIA. O româncă a fost dată afară din casă de familia bătrânei pe care o îngrijea. Care a fost motivul

Un val de emoție a stârnit povestea unei îngrijitoare românce care a fost abandonată în stradă de Anul Nou, în fața unei agenții de turism din localitatea Alghero, provinci italiană Sassari. Femeia nu avea bani pentru a sta la hotel sau la o pensiune până la primul zbor spre România.

Mulți au acuzat familia de italieni care au dat-o afară. Însă, a apărut și versiunea acestora, care spun că femeia furare de la bătrâna de care avea grijă. Mai exact, românca este acuzată că ar fi furat și a ascuns în grădină trei saci cu blănuri și haine scumpe, obiecte de argint, precum și alte bijuterii din aur.

„Când a sosit la noi nu avea aproape nimic în valiză, nici măcar lenjerie intimă. I-am cumpărat noi, inclusiv pijamale și papuci. M-a lovit imediat teatralitatea ei și apoi faptul că nu a vrut să iasă niciodată. Avea două ore libere pe zi, dar dorea să stea mereu în acasă. Și acum îmi explic de ce…Într-una din zile, am observat că de la gâtul mamei lipsea un lanț de aur alb cu o cruce strălucitoare.

Nu l-a scos niciodată de la gât, motiv pentru care m-am mirat când nu l-am mai văzut și am întrebat-o pe badantă dacă știe unde este. Nu a putut să-mi dea un răspuns și am rugat-o să-l caute când are timp (…) I-am spus că eu cred că ea a furat lănțișorul și deodată a pus mâna pe un cuțit de bucătărie, l-a întors spre ea și a amenințat că se va sinucide. Am sărit să o opresc, iar fata mea a fugit și a sunat la poliție”, a povestit italianca pentru publicația La Nuova Sardegna.

În ziua următoare, lucrătorii renovau un apartament din bloc au găsit în grădină trei saci ascunși după un tufiș.

„Erau de toate înăuntru: blănuri, paltoane cu guler de nurcă, argintăria mamei, genți din piele de crocodil, ceasuri vechi, pulovere de cașmir și multe altele. Nu ne venea să credem ceea ce vedeam! Și când te gândești că a ajuns la noi dezbrăcată…”, a mai spus italianca.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here