ITALIA. O badantă româncă a fost bătută cu o curea de unul dintre bătrânii pe care îi îngrijea

FOTO: sabinevanerp/Pixabay.com
OTO: sabinevanerp/Pixabay

Un pensionar italian, din localitatea Torrice, provincia Frosinone din Lazio, este anchetat pentru violență domestică, amenințări și vătămare corporală, după ce a bătut-o de mai multe ori pe femeia care îl îngrijea atât pe el, cât și pe fratele său.

Victima este o badantă româncă, în vârstă de 65 de ani, care a fost angajată de cei doi frați, potrivit Frosinone Web. Unul dintre cei doi bătrâni a început să o agreseze pe româncă, acuzând-o că este hoață după ce i-ar fi dispărut niște bani pe care pensionarii îi țineau în casă.

Bărbatul o insulta pe îngrijitoare cu orice ocazie, spunându-i că în țara ei era o prostituată și că datorită lui femeia a reușit să-și refacă viața.

Românca de 65 de ani a îndurat toate aceste jigniri pentru că avea nevoie de bani pentru a-și întreține familia rămasă în România, iar printre episoadele de violență suferite de badantă din partea bătrânului se numără chiar și unul în care acesta și-a scos cureaua de la pantaloni și a lovit-o.

Însă totul a culminat după ce pensionarul în vârstă de 76 de ani a lovit-o cu bastonul în cap și i-a provocat o traumă craniană serioasă și o vânătaie pe față. Femeia a sunat mai întâi un avocat, apoi a depus plângere la carabinieri și a inițiat un proces.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here