Ionuț Negoiță l-a spulberat pe Florentin Pandele. Dinamo București a învins FC Voluntari cu 3-1

probleme la Dinamo

Dinamo București a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 3-1 (1-0), sâmbătă seara, în deplasare, la Pitești, într-un meci din etapa a 8-a a Ligii I de fotbal.

Dinamo București este deținută de Ionuț Negoiță, fratele primarului Sectorului 3, Robert Negoiță. La rândul ei, FC Voluntari este deținută de Primăria Voluntari, condusă de Florentin Pandele, soțul priumarului general al Capitalei, Gabriela Firea.

Dinamo a deschis scorul în minutul 6 dintr-un penalty transformat de Paul Anton, acordat de arbitrul Marius Avram, după ce Adam Nemec a călcat pe minge în careul ilfovenilor. FC Voluntari a egalat tot din penalty, în minutul 54, prin Mihai Voduț, după un fault comis de Alin Dudea asupra lui Petre Ivanovici. Doar două minute a fost egalitate, pentru că Filipe Nascimento a adus-o din nou în avantaj pe Dinamo București, din lovitură liberă. Un alt portughez, Diogo Salomao, a adus scorul final și victoria echipei din Șoseaua Ștefan cel Mare (60). Dinamo București este la a doua victorie consecutivă, în timp ce FC Voluntari este la al doilea eșec la rând.

FC Voluntari – FC Dinamo București 1-3 (0-1), stadion ”Nicolae Dobrin” – Pitești

Au marcat: Mihai Voduț (54 – penalty), respectiv Paul Anton (7 – penalty), Filipe Nascimento (56), Diogo Salomao (60).

Arbitru: Marius Avram (București); arbitri asistenți: Marius Nicoară (Drobeta-Turnu Severin), Adrian Popescu (Craiova); arbitru de rezervă: Robert George Dumitru (Sfântu Gheorghe)

Observatori: Patrițiu Abrudan (Cluj-Napoca) – CCA, Aurel Beldeanu (Craiova) – LPF

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here