sâmbătă, iulie 20, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăArticol principalIonel Arsene ar fi plecat în Italia înainte de condamnare!

Ionel Arsene ar fi plecat în Italia înainte de condamnare!

-

Ionel Arsene și-ar fi delegat atribuțiile de la conducerea CJ săptămâna trecută, când a plecat din țară, în Italia, în vacanță.

CITEŞTE ŞI: Președintele CJ Neamț, Ionel Arsene, condamnat 6 ani și 8 luni de închisoare cu executare

Ionel Arsene, președintele PSD al Consiliului Județean Neamț, a fost condamnat la 6 ani și 8 luni de închisoare cu executare. Decizia Curții de Apel Brașov e definitivă, transmite Realitatea Plus.

Pe 8 aprilie 2022, Ionel Arsene a fost condamnat la 8 ani şi 4 luni de detenţie efectivă pentru corupţie de către Tribunalul Bacău. A formulat apel care s-a judecat la Curtea de Apel din Braşov, după cum a decis Înalta Curte care i-a admis lui Arsene cererea de strămutare a dosarului de la Curtea de Apel Bacău.

Condamnare mai mare la prima instanţă

„În primă instanță fusese condamnat la 8 ani și 4 luni de închisoare, iar acum i s-a micșorat această condamnare, dar tot cu executare. Ionel Arsene merge în spatele gratiilor pentru următorii 6 ani. Atenție, însă, de acum procedura este ca instanța să trimită toată documentația către poliție pentru ca poliția să vadă mai departe cum procedează în așa fel încât să se asigure că Ionel Arsene va și executa această pedeapsă. Va fi interesant să vedem dacă Ionel Arsene va fi săltat de acasă sau va alege să se predea singur. Pe lângă domiciliul pe care îl are în România mai are unul și în Italia. Deocamdată nu există informații potrivit cărora Ionel Arsene ar fi ales să plece din țară. Urmează să vedem dacă polițiștii îl vor găsi acasă sau nu”, a transmis jurnalista Ionela Arcanu.

În același timp, surse citate de Digi24 spun că este posibil ca Ionel Arsene să fi plecat din țară înaintea deciziei instanței, ceea ce ar presupune inițierea procedurilor de dare în urmărire națională, iar ulterior la nivel internațional.

Reamintim că Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț, a fost acuzat că ar fi luat bani pentru a interveni, în 2013, la conducerea Agenției Naționale de Integritate pentru a îndepărta din funcție un rival politic.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Publicitatea la ţigările electronice, interzisă: Iohannis a promulgat legea!

0
Publicitatea explicită pentru produsele din tutun, dispozitivele și ţigaretele electronice, inclusiv de tip Vape sau pentru încălzirea tutunului este interzisă, conform prevederilor unei legi care a fost promulgată vineri de preşedintele Klaus Iohannis. CITEŞTE ŞI: Grindeanu, ceartă cu Ciucă: Și...