Iohannis, provocat de Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă ți Klaus Iohannis
Dăncilă îl bombardează pe Iohannis cu alte propuneri de miniștri

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a anunţat marţi că îl invită pe preşedintele Klaus Iohannis, candidat la un nou mandat pentru alegerile prezidenţiale, la o confruntare “unu la unu”.

“S-a dovedit foarte eficient în a coaliza partidele pentru a da jos Guvernul. Îl aşteptăm să facă dovadă de aceeaşi eficienţă şi la votul guvernului său. Este foarte eficient în a imagina scenarii şi războaie cu PSD. Însă când vine vorba de guvernarea ţării şi exercitarea atribuţiilor constituţionale, de şef al statului, eşuează pe toată linia. Pentru dărâmarea acestui guvern, fără a exista o soluţie de înlocuire, şi pentru toată lipsa de responsabilitate arătată în ultima perioadă, îl chem în faţa românilor pe candidatul Iohannis la o confruntare unu la unu”, a spus ea într-o declaraţie de presă susţinută la sediul central al PSD.

Dăncilă a opinat că preşedintele Klaus Iohannis “are o maximă eficienţă în a face rău României”, invocând în acest sens “blocarea Executivului, încălcarea Constituţiei sau a principiului imparţialităţii” .

”E o crasă iresponsabilitate să dai jos Guvernul şi să nu ai o soluţie”, a afirmat premierul demisionar.Tot ce avem sunt declaraţiile liberalilor, cu tăieri de pensii şi salarii, majorări de impozite şi taxe. Nu putem da un vot de încredere acestor oameni. Noi nu ne batem joc de viitorul românilor, nu vom gira aruncarea României în nesiguranţă”, a precizat premierul.
Viorica Dăncilă a mai anunţat că PSD a luat decizia de a nu participa la votul de învestitură, dar a dat asigurări că, în eventualitatea trecerii guvernului, PSD nu se va opune măsurilor care aduc beneficii românilor.
”Am convingerea că mă pot uita în ochii românilor pentru că nu am luat nicio decizie împotriva lor. Sper ca viitorul Guvern să nu lucreze împotriva mamelor, pensionarilor, specialiştilor din IT, fermierilor, întreprinzărilor”, a încheiat Dăncilă.

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ