Iohannis, întâmpinat în Grecia de câinele premierului grec

Președintele Klaus Iohannis a avut, vineri, o întrevedere cu premierul grec, Kyriakos Mitsotakis.

CITEŞTE ŞI: Iohannis, vizită de lucru în Grecia. Proiectele de infrastructură şi interconectare, inclusiv din domeniul energetic, pe agenda discuțiilor

Șeful statului a fost întâmpinat de Mitsotakis, care era însoțit de câinele său de companie, Peanut, pe care l-a adoptat în 2021.

Potrivit imaginilor publicate de Administrația Prezidențială, Klaus Iohannis a fostr întâmpinat de premierul grec, Kyriakos Mitsotakis. Oficialul grec era însoțit de un câine roșcat, de talie mică.

Numele câinelui este „Peanut” și este animalul de companie al prim-ministrului Mitsotakis.

Adoptat în 2021

Câinele a fost adoptat în 2021 de prim-ministrul elen cu ocazia Zilei Internaționale a Animalelor fără Adăpost și are acces peste tot în reședință, apărând inclusiv în fotografiile oficiale de la primirile premierului.

Președintele României, Klaus Iohannis, efectuază o vizită de lucru în Grecia, la Atena, vineri și sâmbătă, ocazie cu care a avut întrevederi cu președintele Katerina Sakellaropoulou și cu prim-ministrul Kyriakos Mitsotakis. Vineri seara șisâmbătă, șeful statului va participa și la o reuniune de lucru, la nivel de lideri, a Partidului Popular European.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.