Iohannis, atac la Ciolacu: Câteodată unii politicieni merg la televizor şi îi ia gura pe dinainte!

Președintele Klaus Iohannis susține că unii politicieni merg la televizor și îi ia gura pe dinainte. Replica lui Klaus Iohannis vine după ce liderul PSD, Marcel Ciolacu, a spus că mandatele lui Iohannis au însemnat ani pierduți din cauza ranchiunii președintelui.

CITEŞTE ŞI: Iohannis sugerează PNL să scape de Bode: Este o chestiune extrem de serioasă!

„Câteodată unii politicieni merg la televizor şi îi ia gura pe dinainte ca să zic aşa, dar nu cred că cineva a uitat sau nu a înţeles că această coaliţie a apărut dintre nevoie. Ţara trebuie să fie guvernabilă şi ţara trebuie să aibă un guvern stabili în aceste vremuri tulburi şi atunci trebuie să avem puterea interioară să trecem cu mai mult sau mai puţină lejeritate peste anumite declaraţii mărunte şi să vedem care este în realitate interesul României”, a spus preşedintele Klaus Iohannis, despre afirmaţiile liderului PSD privind mandatul său de la Cotroceni.

Şeful statului a arătat, despre schimbarea premierilor, că va lua o decizie la acel moment.

„Atunci când coaliţia va decide să facă o schimbare de guvern, se vor prezenta toate părţile interesate, îmi vor prezenta punctele de vedere şi în conformitate cu Constituţia voi lua atunci decizia care mi se va părea cea mai bună pentru România”, a spus Klaus Iohannis.

Marcel Ciolacu: au fost ani pierduți

Întrebat dacă este mulțumit de activitatea președintelui Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni, liderul PSD a spus că nu este evaluatorul și nici fanul președintelui Klaus Iohannis.

„Este președintele României și am tratat cu respect instituția prezidențială. Mi-aș fi dorit în anumite momente ale domniei sale să trateze toate partidele cu aceeași măsură, să nu se implice în campaniile electorale”, a spus Marcel Ciolacu.

Potrivit lui, ar fi fost un lucru foarte bun pentru democrația din România și pentru viitorul României.

„Dar, fiecare va răspunde de faptele sale și de ce am făcut cât timp am fost oameni de stat în diverse funcții(…). Părerea mea e că au fost ani de zile pierduți din cauza unor ranchiune și unor discuții politice și a unor decizii în acel moment”, a mai spus Ciolacu, duminică, în direct la emisiunea „Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here