Iohannis a semnat revocarea lui Voiculescu, USR refuză să mai meargă la Guvern

Barna îi trage primul uppercut lui Iohannis
Foto: Stirile ProTV

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat miercuri decretul de revocare din funcția de membru al Guvernului a lui Vlad Vasile Voiculescu, ministrul sănătății.

Miniștrii USR au luat decizia de a nu participa la ședința de Guvern, asta după ce premierul Florin Cîțu l-a demis pe Vlad Voiculescu de la Ministerul Sănătății.

CITEŞTE ŞI: USR a luat foc după demiterea lui Voiculescu: E un act de agresiune al premierului!

Pe cale de consecință, premierul Florin Cîțu a luat decizia de a amâna ședința de Guvern, până la momentul în care se vor purta discuții în coaliție.

USR PLUS nu-l mai vor pe Cîţu

Alianța USR PLUS ar dori rămânerea la guvernare, în coaliție cu PNL și UDMR, dar fără Florin Cîțu premier, susțin surse politice. În cadrul USR sunt luate în calcul trei variante după revocarea lui Voiculescu: rămânerea la guvernare, dar fără Florin Cîțu premier, ieșirea de la guvernare și, de asemenea, rămânerea la guvernare cu cedarea portofoliului Sănătate, susțin sursele politice.

Premierul Florin Cîțu a decis, în această dimineață, demiterea lui Vlad Voiculescu, ministru al Sănătății susținut de PLUS, dar și a secretarului de stat Andreea Moldovan. Decizia fermă a venit după o discuție cu președintele Klaus Iohannis.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here