Ioan Buda, șeful Poliției de Frontieră, și-a dat demisia , în urma nemulțumirilor de la frontiere

Foto sursa: Politia de Frontiersa, Facebook

Chestorul Ioan Buda, șeful Poliției de Frontieră, și-a dat demisia, după scandalul cu miile de români de la frontiere, care vor să se întoarcă în țară.

„În cursul acestei zile, chestorul general de poliție Ioan BUDA și-a înaintat demisia din funcția de inspector general al Poliției de Frontieră Române, din motive personale.

La final de mandat, chestorul general de poliție Ioan BUDA transmite polițiștilor de frontieră întreaga sa apreciere pentru efortul depus și pentru profesionalismul de care au dat dovadă constant.

De asemenea, chestorul general de poliție Ioan BUDA mulțumește pentru implicare și pentru sprijin tuturor colaboratorilor instituționali, celor din rândul societății civile, dar și organizațiilor profesionale și sindicale ale polițiștilor.

În conformitate cu prevederile legale în vigoare, raportul a fost înaintat, pentru aprobare, ministrului afacerilor interne”, anunță Poliția de Frontieră.

Citiți și:Alerta la loc comanda la IPJ Timis IGPR anuleaza demiterea politistului Vale Kovacs

Miercuri seară, liderul PNL Rareș Bogdan a spus, la B1 TV, că dacă ar fi fost în Guvern, i-ar fi cerut șefului Poliției de Frontieră să plece. „Cu tot respectul pentru domnul Buda, dacă eram eu cu rol executiv, domnul Buda era șef de post într-o comună de prin Botoșani. Aceasta este o măsură pe care aș fi luat-o în cazul românilor de la frontiere”, a spus Rareș Bogdan, potrivit stiripesurse.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.