Interlopul Belmondo găsit mort în casă

Un interlop cunoscut în trecut după ce a fost conamnat pentru şantaj, ameninţare şi conducere fără permis din Arad a fost găsit mort în locuinţa, din municipiul Arad, chiar în ziua în care ar fi împlinit 48 de ani.

CITEŞTE ŞI: Simonis, scandal cu Simion: Ai venit cu interlopii după tine? Sunteţi nişte infractori, nişte golani. De ce vă dă Moscova bani?

Bărbatul a fost descoperit după ce fratele său nu mai reuşea să îl contacteze de câteva zile.

Marius Datcu era cunoscut ca „Belmondo de Arad” şi în trecut a făcut parte dintr-o grupare infracţională destructurată de poliţişti şi procurori. El fusese condamnat în 2009 la opt ani de închisoare pentru şantaj şi ameninţare, iar într-un alt dosar a fost condamnat la doi ani de închisoare pentru conducerea unui autoturism fără a deţine permis. În urma încarcerării, a fost eliberat după şapte ani.

Joi seară, pompierii arădeni au intrat în apartamentul bărbatului însoţiţi de poliţişti, după ce fratele lui Marius Datcu a sunat la 112 pentru că nu reuşea să-l contacteze telefonic de câteva zile. Cadavrul a fost găsit în locuinţă, la prima vedere fără urme de violenţă pe corp.

Se va stabili cauza

„Am intervenit cu o autospecială cu modul de descarcerare în jurul orei 22,30 pentru a facilita accesul către victimă. A fost o intervenţie de deblocare uşă, iar bărbatul a fost găsit decedat în locuinţă”, a declarat vineri purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, Ruxandra Klein.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Claudia Iuga, a precizat că s-a dispus efectuarea unei autopsii pentru a se stabili cauza decesului, „urmând ca, funcţie de concluziile medico-legale, să fie luate măsurile legale”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.