Întâlnire strategică între Nicușor Dan și Florian Coldea. Artizanul USR vrea să ia partidul de la Barna și să-l redea lui Dan

Artizanul USR

Scandalul declanșat de dezvălurile Rose Project despre Dan Barna ar putea avea consecințe. Artizanul USR, Florian Coldea, ar vrea să-i redea partidul lui Nicușor Dan, potrivit unor surse Ziuanews.

Sursele afirmă că miercuri ar fi avut loc o întâlnire „strategică” între Nicușor Dan și Florian Coldea, găzduită de un apropiat al celor doi, omul de afaceri Petre Badea.

Presa a relatat pe larg afacerile onorease, cercetate în prezent de organele abilitate, desfășurate de firmele liderului USR, Dan Barna. În aceste condiții, Coldea se reorientează, temându-se de scandalul care a explodat partidul, și îi oferă sprijin lui Nicușor Dan pentru preluarea formațiunii politice de la Barna, cât și pentru a-i susține candidatura la Primaria București. Atât de dragă lui Nicușor, scrie Ziuanews.ro.

Florian Coldea este considerat artizanul USR, cel care a construit aceasta structura politica a statului paralel, cu scopul de a redobândi puterea politica dupa ce fostul prim adjunct al SRI a fost exclus din “campul tactic”. Sa mai spunem ca Petre Badea, actionar principal la Aedificia Carpati, cel care a gazduit intalnirea, este unul dintre cei mai vechi apropiati din business ai lui Florian Coldea, mai scrie Ziuanews.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ