Inspector școlar, infectat cu COVID-19. S-a întâlnit cu miniștrii Monica Anisie şi Costel Alexe

sursa: Ziarul de Iasi

Un inspector şcolar din cadrul ISJ Iaşi a fost diagnosticat cu COVID-19. Persoana respectivă a fost prezentă la o întâlnire cu miniştrii Educaţiei şi Mediului, dar s-au respectat normele de distanţare socială. Direcţia de Sănătate Publică Iaşi a declanşat o anchetă epidemiologică

Inspectorul şcolar de la Iaşi a fost confirmat marţi seară cu noul coronavirus. Potrivit presei locale, în urmă cu o zi a participat luni la întâlnirea cu miniştrii Educaţiei şi Mediului, ce a avut loc la sediul ISJ Iaşi.

„Atât eu cât şi doamna ministru participam la multe adunări, ne intersectam cu mulţi oameni dar asta nu înseamnă că nu respectam regulile de protecţie şi distanţare socială. La acea conferinţă nu au participat mai mult de 16 persoane şi toată lumea a purtat măşti. Atât eu cât şi doamna ministru Anisie nu am avut contact fizic direct cu inspectorul şcolar respectiv. Reprezentaţii DSP ne-au comunicat că noi nu intrăm în ancheta epidemiologică, deci nu intrăm în izolare”, a declarat Costel Alexe, ministrul Mediului, potrivit Ziarul de Iași.

„În cursul serii trecute, un angajat din rândul personalului Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi a fost diagnosticat cu Covid 19. În acest context, Direcţia de Sănătate Publică Iaşi a declanşat o anchetă epidemiologică, iar în cursul zilei de astăzi ( n.r. miercuri ), toate spaţiile instituţiei vor fi supuse unui proces de igienizare, conform procedurilor specifice”, au anunţat reprezentanţii DSP Iaşi.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here