Incredibil. Un cal a fost adus la o petrecere în sufragerie. Petrecăreții care s-au filmat pe Facebook cu animalul la masă au fost amendați

Cal la masa. Sursa foto: Digi24
Cal la masa. Sursa foto: Digi24

Opt bărbați care s-au filmat cu un cal la masă în sufragerie au fost amendați cu aproximativ 22 de mii de lei. Ei erau din Călărași și au făcut live pe Facebook. Imaginile au devenit virale rapid.

Animalul a fost filmat alături de stăpânii care beau alcool și ascultau manele. Un bărbat îi dă calului o franzelă. Unul dintre petrecăreți vrea să ia animalul pe umeri, dar cade peste masă, iar apoi pe podea. Animalul cade peste el.

După ce au spart pahare bărbații înjură. Ei cer ca transmisiunea în direct să fie întreruptă, potrivit digi24.ro.

Polițiștii din Călărași au transmis că animalul nu a fost agresat și nu a fost supus altor rele tratamente.

A plouat cu sancțiuni contravenționale

„Cu privire la imaginile apărute în mass media în care se observă un cal într-o încăpere alături de mai multe persoane care consumau alcool și ascultau muzică de petrecere, vă comunicăm următoarele: Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași s-au sesizat și au efectuat verificări cu privire la încălcarea normelor privind protecția animalelor și a respectării măsurilor de protecție impuse pe perioada stării de alertă”, a transmis IPJ Călărași.

Polițiștii i-au descoperit pe petrecăreți. Este vorba de opt bărbați cu vârste cuprinse între 25 și 46 de ani din comuna Nana, județul Călărași.

Au fost aplicate opt sancțiuni contravenționale, conform Legii 55/2020, în valoare de 21.500 de lei.„Cu privire la animalul apărut în filmare, acestuia nu i-au fost aplicate agresiuni și nu a fost supus altor rele tratamente de către persoanele prezente”, a mai comunicat IPJ Călărași.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here