Incredibil. Stâlpi pentru troleibuz, montați în mijlocul unui trotuar, spre indignarea locuitorilor

Sursa foto: Facebook/Marcel Romanescu
Sursa foto: Facebook/Marcel Romanescu

Imagine neobișnuită în mijlocul unui trotuar din orașul Târgu-Jiu. Mai mulți stâlpi din rețeaua electrică a troleibuzului din oraș au fost amplasați în mijlocul trotuarului.

Cum se apară Primăria

Potrivit Primăriei, este o soluție provizorie decisă deoarece întreaga rețea va fi modernizată. Stâlpii vor fi înlocuiți.

Mulți locuitori ai orașului Târgu-Jiu au criticat faptul că stâlpii rețelei electrice pentru troleibuz care ocupă o parte din trotuar au fost consolidați. Primăria anunță că este o soluție provizorie.

„Este vorba despre o măsură provizorie. Toți stâlpii de troleibuz vor fi înlocuiți pentru că anul acesta implementăm un proiect în valoare de 24 de milioane de euro. Acesta prevede înlocuirea întregii rețele de alimentare pentru mijloacele de transport în comun.

Ar fi fost, așadar, un efort inutil acela de a schimbă acum acești stâlpi. Acest lucru când în câteva luni vor fi înlocuiți. Am luat hotărârea de a consolida acei stâlpi care s-au corodat la bază. Tocmai pentru a evita eventualele accidente”, a anunțat primarul Marcel Romanescu, pe Facebook.

Ce presupune proiectul

Potrivit primarului, proiectul de modernizare a transportului public vizează, printre altele, achiziționarea de troleibuze, modernizarea autobazei și a infrastructurii rutiere și introducerea sistemului de e-ticketing. Este un proiect cu fonduri europene în valoare de 110 milioane de lei, potrivit digi24.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here