Începe scandalul în Coaliţie: PSD a ajuns să fie copleșit de perspectiva preluării postului de prim-ministru!

PSD a ajuns să fie copleșit de perspectiva preluării postului de prim-ministru și începe să aibă fracturi de logică, afirmă deputatul PNL Raluca Turcan, fost ministru al Muncii, despre propunerea PSD de introducerea de noi taxe și impozite și de scăderi de contribuție.

CITEŞTE ŞI: Mişcare de ULTIMĂ oră: Ce vrea PSD să facă cu taxa de solidaritate

Dezbatere publică

„Vreau să aduc o clarificare legată de dezbaterea publică din ultimele zile legată de introducerea de noi taxe și impozite în perspectiva rotativei premierilor. Aș vrea să spun răspicat că eu cred că PSD a ajuns să fie copleșit de perspectiva preluării postului de prim-ministru și începe să aibă fracturi de logică. Vorbește simultan de creșteri de taxe, dar și de scăderi de contribuție, într-un context economic fragil”, spune Raluca Turcan.

Ea afirmă că „toate aceste speculații nu fac decât să-i afecteze pe români” și că „soluția sănătoasă și sustenabilă pe termen mediu și lung” pentru scăderea contribuțiilor este creșterea numărului de angajați.

„Solicit tuturor celor care nu se pot abține și lansează în dezbaterea publică speculații ca înainte de anunțul oricărei modificări de fiscalitate să prezinte și un plan de creștere a numărului de angajați”, încheie Turcan.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here