În Sectorul 4 a început curățenia de primăvară

curățenia de primăvară

În Sectorul 4 al Capitalei a început curățenia de primăvară. Timp de o lună de zile, până la 31 martie, echipe ale operatorului de salubritate precum și ale ADP Sector 4 vor interveni în tot sectorul.

Vor fi curațate și igienizate spațiile publice: străzi, trotuare, parcuri, scuaruri, spații verzi, locuri de joacă, grădinile blocurilor.

În total, peste 150 de autoutilitare, însemnând autocisterne dotate cu echipamente de spalat cu presiune, autoperii pentru măturat și aspirat stradal, autobasculante pentru colectare, autospeciale pentru toaletare arbori, vor fi puse, în permanență, la dispoziția echipelor de
curățenie. Mai mult, 1.000 de muncitori vor interveni manual la spălatul străzilor și al bulevardelor, la curățarea rigolelor și a mobilierului urban.

O atenție deosebită se va acorda spațiilor verzi. Pentru aceasta, echipele ADP Sector 4 vor interveni atât în cele două parcuri aflate în administrarea Primăriei Sectorului 4, respectiv Parcul Lumea Copiilor și Orășelul Copiilor, cât și în toate locurile de joacă și de relaxare de pe raza sectorului. Aleile de promenadă vor fi curațate, arborii vor fi toaletați, iar mobilierul urban va fi spălat și reparat, acolo unde este cazul.

Mai mult, tot în această perioadă, cetățenii au posibilitatea de a scăpa de mobilierul și de obiectele de uz casnic uzate. Acestea pot fi depozitate în locurile special delimitate de colectare a deșeurilor, de unde vor fi ridicate, gratuit, de către echipele operatorului de salubritate.

Excepție fac, în continuare, deșeurile rezultate din lucrările de construcție, care vor fi colectate contra-cost.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here