În doar o zi, poliţişrii au prins zeci de persoane cu droguri la UNTOLD!

Untold. Sursa foto: Facebook
Untold. Sursa foto: Facebook

Polițiștii și jandarmii au aplicat, în prima zi a festivalului Untold, amenzi în valoare de 19.000 de lei. De asemenea, au fost prinse 23 de persoane care avea substanțe interzise.

CITEŞTE ŞI: Drogurile, printre obiectele interzise la UNTOLD! Sute de poliţişti, trimişi la festival

În prima zi de festival, poliţişti din cadrul IPJ Cluj au aplicat 18 amenzi în valoare de 17.830 lei și 27 de avertismente, iar jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca au dat 4 amenzi în valoare de 1.100 lei.

În ceea ce privește prevenirea și combaterea consumului ilicit de droguri, prin măsurile active de verificare, au fost oprite din a participa la festival 23 persoane, identificate având asupra lor substanțe interzise.

Asistenţă medicală

Echipajele implicate în acordarea asistenței medicale de urgență și de prim-ajutor aflate la cele 5 posturi medicale au acordat sprijin participanților, find înregistrate 26 de excoriații, 44 de cazuri de dureri digestive, 12 de cefalee, 19 de stări post consum alcool și alte 173 de cazuri cu afecțiuni medicale diverse (contuzii sau entorse, contracturi musculare, probleme cardiace, administrare tratament pentru afecțiuni diverse, etc.).

Șapte adulți au fost duși la spital pentru investigații medicale de specialitate.

„Dispozitivul preventiv, integrat de ordine publică din zona festivalului a urmărit verificarea respectării regulilor de comportament, realizarea în siguranță a accesului, precum și gestionarea rapidă a oricăror fapte antisociale. Putem afirma că obiectivul de prevenire a fost atins și nu au fost înregistrate incidente de ordine publică”, au transmis autoritățile.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here