Împușcături în Sectorul 1 al Capitalei. Intervenția trupelor AntiTero

Poliţiştii bucureşteni fac cercetări în cazul unui geam al unei maşini şi de la un imobil. Acestea au fost sparte de împușcături cu bile metalice. Incidentul a avut loc în Sectorul 1 al Capitalei. La fața locului a ajuns și Brigada AntiTero.

„Prin apel 112, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 4 Poliţie a fost sesizată de către o persoană cu privire la faptul că a găsit un geam spart la auto şi un geam spart la imobil. În zonă, persoană reclamă prezenţa mai multor bile metalice”, informează Biroul de presă al DGPMB. La fața locului s-au găsit bile metalice. Iar din primele informații se pare că ar fi vorba despre o armă de agrement tip airsoft care poate fi letală doar dacă se trage de la distanță mică.

Potrivit unor surse judiciare, mai mulţi martori ar fi auzit împuşcături în zonă. Poliţia face cercetări în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi de drept, potrivit .digi24.ro.

În zonă a sosit și o echipă de intervenție a Brigăzii Antiteroriste. 

În cazul unei amenințări active sesizate la 112, până la clarificarea motivației celui/celor implicați, Poliția poate solicită prezența echipei de intervenție a Brigăzii Antiteroriste. 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here